Montako kertaa elämän aikana serkku muuttaa Juuasta Torontoon? Ei montaa kertaa, joten kun kutsu käy läksiäisbileisiin, niin sinne mennään. Viime perjantaina lähdin junalla kohti Joensuuta. Hyppäsin Joensuusta serkkuni ystävän kyytiin josta matka jatkui kohti Juukaa.

Täytyy myöntää, että lähdin viikonloppuun todella väsyneenä edellisviikonlopun sanoituskurssin jäljiltä. Tätä tilaisuutta en olisi kuitenkaan mistään hinnasta jättänyt väliin. Jälkeenpäin voin sanoa, että onneksi lähdin väsymyksestä huolimatta.

Lauantai-ilta eteni hauskoissa ja tunteellisissa merkeissä Juuan Seurojentalolla. Oli aivan mahtavaa nähdä serkkuja, vanhoja tuttuja ja tavata uusiakin tyyppejä.

Sunnuntaiaamun fiilikset oli ehkä hieman heikohkot, mutta onneksi Suvi ja Marshall veivät aamiaiselle kahvila Hedwigin Helmeen, joka olikin tälle väsyneelle matkaajalle täydellisen rauhallinen ja tunnelmallinen paikka.

Tällaisten juhlien jälkeen mulle tulee todella kiitollinen olo, että olen päässyt yli siitä terveysterrorismi ajanjaksostani. On ihanaa lähteä reissuun ja juhlia kun ei enää tarvitse miettiä mitä voi syödä, meneekö ensi viikon treenit pilalle tai onko tupakan ja alkoholin nauttiminen terveellistä. Voi vaan heittäytyä siihen hetkeen joka nyt on.

Hyvinvointi on muutakin kuin liikunta tai seuraava hyvin nukuttu yö. Hyvinvointi ei ole tehokkuutta työssä ja arjessa. Ei itsensä jatkuvaa mittaamista ja kehon skannaamista.

Hyvinvointi on irti päästämistä. Sen hyväksymistä, että terveinkään elämä ei takaa mitään yksilötasolla.

Ehkä hyvinvointiin tarvitaan tanssimista kaukana todellisuudesta.

Ehkä tutun tai tuntemattoman ihmisen olkapään tuntemista omaa vasten.

Serkun läksiäiset Juuassa oli yksi ikimuistoisimmista illoista ja pian tavataankin hänen kanssaan Torontossa!

Pin It on Pinterest

Share This