Aktivoi aineenvaihduntasi -ilmaiskierros

0.00

Oletko tullut tasannevaiheeseen rasvanpoltossa tai treenituloksissa? Kehitys junnaa vaikka treenaisit kovaa ja söisit säntillisesti. Tässä valmennuksessa selvität mistä tasannevaihe johtuu ja miten voit saada aikaan entistä parempaa kehitystä haluamillesi osa-alueille. Kasvatat suorituskykyä arjessa ja urheilussa, parannat kehonkoostumusta ja löydät lisää energiaa.

Valmennuksen kesto on 5 viikkoa. Viiden viikon ajan opettelet tärkeimmät aineenvaihduntaa parantavat elämäntavat ajatusmalleista, ravinnosta, liikunnasta ja levosta. Lue lisää alta.

Continue Shopping
Osasto:

Kuvaus

Aktivoi aineenvaihduntasi ilmaiskierroksella saat kaikki Aktivoi aineenvaihduntasi -kurssin materiaalit käyttöösi. Uudet materiaalit ilmestyvät luettavaksi viikon välein ilmoittautumisesta. Kun teet tilauksen, muista liittyä postituslistalle jotta saat kurssilla tarvittavat materiaalit. Tällä kurssilla ei ole rahat takaisin takuuta, koska eihän tämä maksakaan mitään!

Aktivoi aineenvaihduntasi -kurssilla opit miten pääset yli tasannevaiheesta treeneissä ja painonpudotuksessa.


Miksi aineenvaihduntaa kannattaa aktivoida?
Toimiva aineenvaihdunta on kaiken hyvinvoinnin perusta. Aineenvaihdunta vastaa koko kehon energianmuodostuksesta, joten sen ansiosta jaksamme liikkua, palaudumme arjesta ja urheilusta, ja rakennamme kehosta vahvan. Jos sinusta tuntuu, että kehitys treeneissä tai laihdutuksessa junnaa paikallaan, energiataso on matala ja motivaatio kadoksissa kyseessä saattaa olla hidastunut aineenvaihdunta. Tämän kurssin avulla pääset yli kehityksen tasannevaiheista.

Miten aineenvaihduntaan voi vaikuttaa?
Tällä kurssilla ei ole kyse salatieteestä, etkä tule tarvitsemaan ravintolisiä tai superfoodeja. Kyse ei ole myöskään ihmekuurista, jossa joku maaginen ruoka-aine parantaa aineenvaihduntasi. Aineenvaihduntaan voit vaikuttaa riittävällä ja oikealla ravinnolla, sopivalla treenillä, arjen aktiivisuudella ja levolla. Tällä kurssilla tutustut elämäntapojesi nykytilaan ja teet niihin tarvittavat korjausliikkeet, jotta kehittyminen treeneissä olisi jälleen mahdollista.

Kenelle tämä kurssi on?
 • Haluat päästä eroon kehityksen tasannevaiheesta.
 • Haluat nostaa energiatasosi uudelle levelille.
 • Haluat saada enemmän suorituskykyä arkeen ja urheiluun.
 • Haluat saada kadonneen motivaation takaisin (ja selvittää syyn kadonneen motivaation taustalla).
 • Haluat selvittää syyn siihen miksi et kehity treeneissä ja/tai rasvanpoltossa.
 • Haluat aloittaa kurssin heti.

Miksi ilmaiskurssi?
Kun mahdollisimman moni ymmärtää aineenvaihdunnan merkityksen kehittymiselle, sen vähemmän ihmiset sortuvat pikaratkaisuihin ja äärikeinoihin jotka hidastavat aineenvaihdunnan pohjamutiin. Näen valmennuksissani jatkuvasti ihmisiä jotka kamppailevat tasannevaiheessa jossa haluttua kehitystä ei enää tapahdu: voima ei tartu, lihas ei kasva, rasva ei pala ja samalla energiataso ja motivaatio on täysi nolla. Tässä tilanteessa olen ollut myös itse.
Aktivoi aineenvaihduntasi -ilmaiskurssin tarkoituksena on jakaa hyvää eteenpäin.

Mitä kurssiin kuuluu ja mitä voit oppia?
 • Saat treeniohjelmat kotiin ja salille joten voit päättää kumpi treenityyli sopii sinulle parhaiten.
 • Opit millainen liikunta on paras vireystason nostaja ja aineenvaihdunnan vauhdittaja.
 • Opit analysoimaan ruokapäiväkirjaasi ja tekemään ruokailuusi tarvittavia muutoksia.
 • Saat motivoivia valmennustehtäviä.
 • Opit lepäämään riittävästi.

 

”20 vuotta kaikenlaisiin -ismeihin, dieetteihin, valmennuksiin, kesäkuntoon- projekteihin hurahtaneena olen nyt ilmeisesti jotain tajunnut ja jaan ajatuksiani nyt tässä. ?  Tämä kurssi tuli hyvään saumaan, niin oli ilmeisesti aikaa ajatella. Suuntaan ajatuksia ennemmin siihen mitä mun lautaselta PUUTTUU, ei siihen mitä siitä pitäisi karsia tai vähentää. Ja ehkä tärkeimpänä: syy siihen miksi ei oikein millään jaksa töiden jälkeen yhtään mitään ei todellakaan ole välttämättä raskas työpäivä, huonot yöunet tai stressi vaan ihan se, että elimistö nääntyy.” -Pia

Pin It on Pinterest