Laihdutuskoodi

Polta rasvaa ilman kitukuureja ja pidä saamasi tulokset pysyvästi. Jos haluat tämän lisäksi saada enemmän energiaa ja fyysistä vahvuutta lue mistä on kyse! 

Laihdutuskoodi -valmennus

Polta rasvaa ilman kitukuureja ja pidä saamasi tulokset pysyvästi. Jos haluat tämän lisäksi enemmän energiaa ja olla fyysisesti mahtavassa kunnossa, lue mistä on kyse!
LUE LISÄÄOSALLISTU
Tarjous on voimassa enää sunnuntaihin saakka eikä tule enää toistumaan! Pidä siis kiirettä ja osta paikkasi NYT!

Viimeinen vuorokausi aikaa lunastaa syystarjous! Pidä kiirettä koska tämä tarjous ei tule enää toistumaan, kun vuorokausi vaihtuu!

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Valmennus alkaa 30.4., joten tule mukaan nyt!

Oletko kyllästynyt siihen, että kovan työn jälkeen menetetyt kilot tulevat kerta toisensa jälkeen takaisin? Vai oletko päätynyt tasannevaiheeseen laihdutuksessa? Jos haluat viimein onnistua ja ymmärtää miten tuloksista saadaan pysyviä ja kuinka saat enemmän energiaa, tule mukaan Laihdutuskoodi -verkkokurssille.

Unohda pussikeittokuurit, itsensä rääkkääminen ja täyskieltäytyminen. Ne eivät ole tie pysyvyyteen! Tällä kurssilla laihdut, mutta et kiellä itseltäsi mitään ruoka-aineita. Opit kokoamaan ruokavalion sinulle maistuvista ruoka-aineista ja tekemään käänteisen dieetin jolla kiihdytät aineenvaihduntaa laihdutuksen jälkeen. Tätä et opi millään muulla verkkokurssilla!

Kurssin on läpikäynyt jo yli 150 naista! Tule mukaan tähän innokkaaseen ja motivoituneeseen joukkoon ja ilmoittaudu NYT!

“Hienoa näissä ohjeistuksissa on ollut juurikin se rentous. Jos syöt suklaarivin silloin tällöin niin se ei kaada kokonaisuutta vaan istuu sinne hyvin. Viikossa on ollut myös yksi vapaa ateria mutta itse en sitä ole käyttänyt vaan mennyt enemmän kehoa kuunnellen. Yksi tärkeä asia mikä on selkeästi toiminut kohdallani on hiilareiden reilu lisääminen päivään. Olen syönyt hyvin rasva/proteiini painoitteisesti viime vuodet ja joskus se on toiminut. Nyt huomaan että kehoni toimii loistavasti suurella hiilari määrällä.Olo on ryhdikkäämpi ja se on kiva juttu! Selluliittia etenkin reisien syrjissä on mutta jotakin on todella tapahtunut pään sisällä, sillä se ei haittaa. Se kuuluu tämän naisen elämään <3" -Elina Ojala

Anu Marin
Ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja, luennoitsija ja tietokirjailija

Olen Anu Marin, tietokirjailija, ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja. Työssäni olen erikoistunut naisten aineenvaihduntaongelmien ratkaisemiseen ja kirjoittanut aiheesta myös tietokirjan. Olen auttanut naisia elämäntapamuutoksissa vuodesta 2011 lähtien ja opiskellut ravitsemusta ja liikuntaa laajasti Suomessa ja ulkomailla. Laihdutuskoodi -kurssilla opit polttamaan rasvaa ilman kitukuureja ja kehität ymmärrystä oman kehon toimintaa kohtaan. Rasvanpolton ei enää tarvitse olla energiaa vievä ja henkistä hyvinvointia syövä tuskien taival!

Valmennuksen kesto on 8 viikkoa. Kahdeksan viikon ajan opettelemme terveellisen rasvanpolton perusteet treenistä, levosta ja ravinnosta. Älä latista omaa aineenvaihduntaasi pohjalukemiin, vaan tee asioita pitkäjänteisesti.

Oletko valmis treenaamaan salilla 3-4 kertaa viikossa ja syömään annettujen ohjeiden mukaan? Oletko valmis unohtamaan mustavalkoisuuden?

Kurssilla opit nauttimaan tulosten sijaan tekemisestä. Tämä on edellytys pysyviin tuloksiin. Kurssi alkaa 30.4., joten osta paikkasi nyt!

Useimmat laihdutuskuurit tähtäävät mahdollisimman suureen energiavajeeseen ja joustamattomuuteen, jotta tuloksia saadaan nopeasti. Tämä ei kuitenkaan ole pysyvä tapa laihduttaa, sillä kitukuuri ajaa kehon säästöliekille joka on kehon hätäkatkaisin silloin kun syöt yksinkertaisesti liian vähän. Säästöliekistä johtuen menetetyt kilot tulevat takaisin – usein jopa kaksinkertaisena. Tämä johtaa itsesyytöksen kierteeseen, vaikka todellisuudessa kaikki mitä sinun on käsketty tehdä on ollut vastoin fysiologiaa.

Vastaus pysyvään painonpudotukseen ei ole ehdottomuus, kieltäytyminen tai ruoka-aineiden rajoittaminen. Kaikki näistä usein ovat vain ongelmien aiheuttajia. Lopulta pitkittyneet ja usein toistuvat laihdutuskuurit painavat aineenvaihdunnan pohjamutiin ja tuloksia on hankala saada.

Tällä kurssilla opit pois ruoka-ainepeloista ja huomaat, että laihduttaminen on todellakin yksinkertaista ja myös sallivaa. Se voi olla mielenkiintoinen ja innostava tutkimusmatka itseesi. Samalla pidät aineenvaihdunnan kunnossa ja saat tuloksista pysyviä. Kurssin päätteeksi opit kuinka teet käänteisen dieetin, joka nostaa aineenvaihduntaa laihdutuksen jälkeen ja saa menetetyt kilot pysymään poissa.

Tunnistatko itsesi näistä ongelmista? Silloin tämä valmennus on sinulle!

 • Et tiedä miten tehokas ja turvallinen rasvanpoltto tapahtuu.
 • Olet opetellut terveellisiä elämäntapoja, mutta et ole saanut enää edistymistä painonpudotukseen.
 • Liikut säännöllisesti, mutta se ei tuota haluamiasi tuloksia.
 • Olet epävarma millainen treeni olisi tehokkainta rasvanpolttoa ajatellen.
 • Olet kokeillut erilaisia dieettejä, mutta et ole saanut pysyviä tuloksia.
 • Et tiedä mitä tehdä laihdutuksen jälkeen jotta kilot pysyisivät poissa.
 • Olet totaalisen kyllästynyt ruoka-rajoituksiin.
 • Sätit itseäsi vääristä valinnoista, etkä pysy oikealla tiellä.

Nyt haluat näitä tuloksia:

 • Haluat polttaa rasvaa kahdeksan viikon aikana 2-4 kiloa ja saada muotoja oikeisiin paikkoihin.
 • Haluat saada takaisin oman energisen itsesi.
 • Haluat oppia treenaamaan tehokkaasti salilla.
 • Haluat oppia lisää rasvaa polttavasta ravinnosta.
 • Haluat muuttaa ajatusmallisi pysyviä tuloksia tukevaksi.
 • Haluat oppia nauttimaan matkasta.
 • Olet valmis luopumaan on-off ajattelusta pysyvästi.

Haluan valmennukseen motivoituneita, perusterveitä naisia, jotka haluavat kehittää omaa itsetuntoa sekä laihtua terveellä tavalla ja pysyvästi. Ymmärrät, että hyvinvointi ja suorituskyvyn säilyminen on kaiken tekemisen ja jatkuvuuden perusta. Olet valmis tekemään asiat eri tavalla kuin aiemmin!

Laihdu ilman säästöliekkiä -nettivalmennuksessa syöt makroperusteisen ruokavalion mukaan samalla opetellen hahmottamaan sopivaa ruoan koostumusta. Treenaat rasvaa polttavia salitreenejä ja kehität samanaikaisesti kehonkoostumustasi. Ei enää lihasta polttavia kuureja, jotka painavat aineenvaihdunnan alas.

Saat ohjeet makroperusteiseen ruokavalioon ja sen muokkaamiseen tasannevaiheiden yllättäessä. Valmennuksen aikana opit treenaamaan rasvaa polttavia salitreenejä. Et jää yksin valmennuksen jälkeen, sillä kerron sinulle miten voit ylläpitää valmennuksessa saavuttamasi tulokset ilman näivettämistä. Opettelet tekemään käänteisen dieetin, joka nostaa aineenvaihdunnan tasoa laihdutuksen jälkeen ja näin saat pidettyä saamasi tulokset.

Tämä valmennus tähtää rasvanpolttoon ja pysyviin tuloksiin! Teet asioita maltillisesti ja opettelet pitkäjänteisyyttä. Emme tee tuloksia “hinnalla millä hyvänsä”, vaan terveyttä tukien ja pysyvyyttä vaalien.

Laihtuminen ei tapahdu kehovihan kautta. Tässä valmennuksessa ei rääkätä tai ruoskita, vaan opetellaan ymmärtämään omaa kehoa ja löytämään tekemiseen enemmän rakkautta.

Tämän kaiken saat ja näin se toimii:
N
Saat rasvaa polttavat treeniohjelmat salille. Salitreeniohjelmat päivittyvät kolmen viikon välein. Saat siis kolme treeniohjelmaa valmennuksen aikana. Treenaat salilla 3-4 kertaa viikossa, joten olethan valmis siihen!
N
Saat tarkat ohjeet makroperusteiseen ruokavalioon. Laskemme proteiinin, hiilihydraatin ja rasvan saantia valmennuksen ajan.
N
Et tee valmennusta aivot narikassa. Saat valmennustehtäviä, jotka herättävät ajattelemaan asioita pitkäjänteisesti.
N
Valmentajan tuen ja vinkit koko valmennusajalle (ja siitäkin eteenpäin).
N
Materiaalit ovat käytettävissäsi koko kurssin ajan ja voit katsella ne millä tahansa laitteella.
N
Facebook -ryhmässä voit jakaa ajatuksiasi muiden valmennukseen osallistujien kanssa.
N
100 % tyytyväisyystakuu 14 vuorokauden ajalle!
Kun olet ostanut kurssin, pääset valmennusohjelmistoon ja liittymään facebook -ryhmään. Saat sähköpostia viikon välein, aina kun uudet materiaalit ovat luettavissa. Uudet valmennustehtävät ilmestyvät valmennusohjelmistoon. Facebookista saat lisätsemppiä ohjeiden tekemiseen. Kannustan keskustelemaan ja kysyn tärkeitä kysymyksiä. Et siis jää yksin ihmettelemään valmennuksen aikana. Selkeiden ohjeiden ja valmentajan tuen avulla viet opitut asiat käytäntöön, sillä tieto ilman tekoja on hyödytöntä. Olen tehnyt valmennustyötä vuosia ja tiedän mitkä ovat toimivimmat metodit. Sinun ei tarvitse huolehtia kuin toteutuksesta.

Tässä valmennuksessa keskityt vain tärkeimpiin kehonkoostumusta edistäviin toimenpiteisiin. Ei superfoodeja, ei ihmepillereitä, ei paastoa eikä mitään muutakaan epäolennaista!

Millainen ruokavalio?
 • Saat valmennuksen aikana useita ruokavalioesimerkkejä.
 • Tämän lisäksi saat makroperusteisen ruokavalion, jonka avulla opettelet koostamaan ruokavaliosi itse sinulle sopivista ruoka-aineista.
 • Tiedät tarkalleen mitä syöt ja saat enemmän tuloksia.
 • Laihduttaessa ongelmana on usein liian vähäinen syöminen. Ruokavalio opettaa syömään sopivasti, jotta aineenvaihduntasi ei lopahda.
 • Opit koostamaan ateriasi oikein.
 • Sinun ei tarvitse rajoittaa mitään ruoka-aineita.
 • Saat selkeät ohjeet ruokavalion toteuttamiseen. Sinun ei tarvitse pelätä mukaan lähtemistä.
 • Kurssin lopussa saat selkeät ohjeet käänteisen dieetin toteuttamiseen, jotta onnistut painonhallinnassa.
 • Sopii sinulle, joka haluat tehdä asioita systemaattisesti, mutta osaat ottaa myös rennon asenteen muutoksiin.

Voit halutessasi noudattaa kahden viikon välein vaihtuvia ruokavalioesimerkkejä tai kokeilla makroperusteista ruokavaliota. Makroperusteisessa ruokavaliossa saat kahden viikon välein uudet makromäärät (esim. proteiinia 130g, hiilihydraattia 200g ja rasvaa 60g) ja näihin lukemiin tähtäät päivän aikana. Voit koostaa makrot sinulle mieleisistä ruoista eikä sinun tarvitse syödä samaa ruokaa viikosta ja kuukaudesta toiseen. Makroperusteinen ruokavalio on useille toimiva väline oman ruokavalion analysointiin sekä painonpudotusprojekteihin. Saat myös valmiita ruokavalioesimerkkejä muutosten tueksi.

Annan ohjeita miten ruokavaliota kannattaa koostaa ja miten käytännössä onnistut makroajattelussa mahdollisimman hyvin ja kuinka pidät mielen rentona. Opetan kuinka mittaat ruokia rennosti ilman turhaa ahdistusta.

En jätä sinua pulaan, vaan saat ohjeet miten syödä valmennuksen jälkeen ja kuinka pidät saavuttamasi tulokset. Toimiva aineenvaihdunta on pysyvän painonhallinnan perusta. Laihdutuksen jälkeen nostamme aineenvaihdunnan entiselle tasolle käänteisen dieetin avulla. Näin onnistut pitämään saamasi tulokset.

Miten treenaamme?
 • Teemme salitreenejä ja intervallitreenejä.
 • Treenaamme 3-4 kertaa viikossa. Sinun ei tarvitse treenata joka päivä.
 • Sinun ei tarvitse tehdä tympeitä aamulenkkejä.
 • Emme treenaa levon kustannuksella. Opettelemme myös lepäämään.
 • Oikein tehty salitreeni säästää laihdutuksen aikana arvokasta lihasmassaa.
 • Lihaksen kasvattaminen ja ylläpitäminen on parasta tapa ylläpitää aineenvaihdunnan taso.
 • Kun säilytät mahdollisimman paljon lihasta, saat helpommin tuloksia kehonkoostumukseen.

Mä sit oon niin liekeis täst saliohjelmasta!!!! JUST LOVE IT!

-Kurssin osallistuja
Kurssi alkaa huhtikuussa!

Ja jos vielä mietit, että onko tässä joku
piiloriski voin kertoa sinulle:

Sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Voit aivan yhtä hyvin kurkata kurssia ja päättää myöhemmin haluatko jatkaa mukana. Annan 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun.

Jos siis ostat kurssin ja et ole tyytyväinen sen sisältöön maksan rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle sähköpostilla, laita mukaan tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Tämä valmennus on sinulle, joka haluat polttaa rasvaa ja olet valmis treenaamaan salilla ja syömään ohjeiden mukaan. Olet perusterve ja haluat oppia lisää myös itsestäsi ja kehitystä jarruttavista ajatuksista. Haluat muuttaa ajatuksen pakonomaisuudesta kohti hyväksyntää ja tavoitteellisuutta.

Tässä valmennuksessa ei hifistellä tai keskitytä nippelitiedon keräämiseen. Tarkoitus on saada asiat tehokkaasti käytäntöön ja sitä kautta enemmän tuloksia.

Useimmat laihdutuskuurit perustuvat liian tiukkaan energianrajoitukseen ja tulosten saamiseen hinnalla millä hyvänsä. Tämä johtaa usein siihen, että aineenvaihdunta hidastuu merkittävästi jo laihdutuksen alkumetreillä. Aineenvaihdunnan hidastuessa laihdutuksesta tulee hankalaa, innostus liikuntaan häviää ja vireystaso tippuu nollaan. Samalla menetämme arvokasta lihasmassaa, joka ylläpitää aineenvaihduntaa.

Kun kitukuuri loppuu, syömistä on vaikea kontrolloida ja nälkä on jopa kovempi kuin ennen laihdutusta. Tämä ajaa meidät syömään enemmän kuin aikaisemmin. Näin lihomme takaisin entisiin mittoihin – tai mikä pahinta, lihominen ei lopu edes siihen.

Tämä valmennus opettaa miten rasvanpoltto tapahtuu fiksulla tavalla ilman kituuttamista ja kuinka tuloksista saadaan pysyviä. Kurssin jälkeen saat ohjeet siihen miten jatkat eteenpäin. En jätä sinua pulaan, vaan haluan auttaa!

Mitä kurssilaiset sanovat Laihdutuskoodi -kurssista?

“Olen hurjan tyytyväinen omiin tuloksiini, siihen että kun oli jotain mielen päällä vastauksen sai Facessa nopeasti. Kun asioihin suhtaudutaan järkevästi, ilman mitään vouhotusta, homma toimii ainakin mulla. Treenit on tosi hyvät! Livelähetyksistä oli todella iso apu. Puhuit oikeista asioista oikeaan aikaan, just sillon kun musta tuntu että tästä en nyt vaan pääse yli. Kiitos!” -Mari Kaleva

“Kuntosaliohjelmat olivat hyviä ja sopivan kestoisia. Ruokavalio on järkevä ja mielekäs. Mukava myös että oli live-lähetyksiä. Anun persoona sopii hyvin valmentamiseen ja ohjaamiseen.” -Kurssin osallistuja

“Sain treeniohjelmien myötä uutta motivaatiota kuntosaliharjoitteluun.” -Kurssin osallistuja

“Tämä kurssi oli jotakin, jonka olisin halunnut löytää jo vuosia sitten. Painoa pudotetaan järkevällä tavalla ja samalla saa hyvät treeniohjeet. Ruokavalion puolesta tämä sopii kaikille, koska jokaisella on vapaat kädet mistä ateriansa koostaa.” -Kurssin osallistuja

“Olet opettanut mut olemaan onnelllinen, tyytyväinen, kylläinen ja olemaan onnellinen niistä muutoksista, jotka ovat realistisia tässä ajassa saavuttaa. En ole kytännyt vaakaa, mutta treeni kulkee ja energiaa riittää. Eikä elämä pyöri enää ruoka-aine rajoitusten ja itsensä rääkkäämisen, miinuskalorien ja itseruoskinnan täyttämässä arjessa, vaan nukun, syön ja treenaan hyvin ja olen onnellinen!” -Anna-Leena Peltola

“Kurssin nimi on Laihdu… ja sitä kurssilta halusin mutta itselleni tämä toimi enemmän jatkoherätteenä Aktivoi aineenvaihduntasi -kurssille, koska ohjeiden mukaan söin enemmän. Tämä johti siihen että rautaa nousi salilla ja kahdessa kuukaudessa olen TUPLANNUT painot olkapääliikkeissä ja takakyykyssä pääsen syvälle kovemmilla painoilla! Ja olen käynyt salilla vuosia ilman mitään kehitystä…. Inbody näytti 6 viikon jälkeen rasvaa -200g ja lihasta +300g ja näistä lukemistä olen erittäin onnellinen ja kiitollinen Anulle!” - Kurssin osallistuja

“Kiitos vielä treeniohjelmista! Ne on rautaa. :)” -Kurssin osallistuja

“Anulla on asiantunteva ja lempeä valmennusote.” -Nainen, 49v
Tämä kurssi on rahanarvoinen sijoitus itseesi. Tämän kaiken saat yhden ravintolaillan hinnalla.
Treeniohjelmat ja liikevideot salille (arvo treeniohjelmina 320e)

 • Valmennuksessa saat kolme treeniohjelman salille ja ohjeet intervallitreenien tekemiseen. Treeniohjelmilla treenaat koko valmennuksen ajan.
 • Saat liikkeisiin opastetut liikevideot, jotta tiedät liikkeiden oikeat tekniikat. Näin vältyt väärältä tekemiseltä ja loukkaantumiselta.
 • Treenitehoja voit säätää helposti valitsemalla itsellesi riittävän raskaat painot. Ohjelmat sopivat monen tasoiselle treenaajalle.

Ravinto-ohjeet (arvo ravintokirjana 30e, mutta todellisuudessa enemmän)

 • Tässä valmennuksessa ravinto on iso osa kokonaisuutta. Saat ohjeet joita voit noudattaa olitpa gluteeniton, lihaton, laktoositon tai mikä muu tahansa -ton syöjä. Annan sinulle raamit, joita voit noudattaa ravinnon osalta. Voit syödä niitä ruokia mitä haluat ja herkutella sopivasti hyvällä omalla tunnolla.
 • Valmennuksessa käytämme valmiita ruokavalioesimerkkejä ja makropohjaista ruokavaliosuunnittelua jolla opit koostamaan oman ruokavaliosi.

Valmentajan tuki kahden kuukauden ajalle (arvo 320-720e)

 • Olen vastaamassa kysymyksiisi facebook -ryhmässä koko valmennuksen ajan. Voit siis kysyä mitä tahansa etkä jää ongelmiesi kanssa yksin!

Saat arvoltaan 1070e paketin hintaan 99e.

“Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan kurssiin. Kurssin avulla palasin takasin “juurille” ja tajusin, ettei laihduttaminen ole mitään “hokkuspokkus” yms. juttua. Hiilarikammo on kadonnut ja olen huomannut, ettei mistään tarvitse “luopua” laihduttamisenkaan aikana. Kiitos Anu!” -Kurssin osallistuja


Miksi syntyi Laihdutuskoodi -verkkokurssi?
Kun kirjoitin Aktivoi aineenvaihduntasi -kirjaa, minulle virisi ajatus kurssista, joka tähtää rasvanpolttoon pitäen aineenvaihdunnan toiminnan kunnossa. Kun aineenvaihdunta toimii, painonhallinnasta tulee helpompaa ja paino ei jojoile edes takaisin.

Olen itse läpikäynyt säästöliekin ja aineenvaihdunnan palauttamisen. Olen tällä matkallani ymmärtänyt, että kun aineenvaihdunta toimii ja keho on kunnossa voit myös polttaa rasvaa turvallisesti ilman hulluja dieettejä. Oman kokemukseni ja koulutukseni kautta auttanut lukuisia asiakkaita kohti parempaa kehonkoostumusta ja hoikempaa olemusta. Nyt haluan jakaa näitä samoja periaatteita verkkokurssillani.

Terveellisten elämäntapojen opettelu on hyvä alku ja välttämätön pohja ennen rasvanpolttoa. Useimmat parantavat kehonkoostumustaan tekemällä pieniä muutoksia rennoilla otteilla. Lopulta rasvanpoltto hidastuu, kun toistat näitä samoja tapoja useiden kuukausien ja vuosien ajan. Useat naiset haluavat elämäntapojen muutoksen ja aineenvaihdunnan palauttamisen jälkeen kuitenkin polttaa rasvaa. Tämä vaatii erilaisten tehokeinojen käyttöä, kuten säntillisempää otetta ruokavalioon ja treeneihin. Tähän vastauksena on Laihdu ilman säästöliekkiä -valmennus.

Nyt haluan opettaa sinulle toimivat keinot rasvanpolttoon. Nämä keinot eivät vie terveyttä hunningolle tai pistä aineenvaihduntaa säästöliekille.

Koulutan itseäni jatkuvasti Suomessa ja ulkomailla oppiakseni alan parhailta. Haluan, että opiskelemani tieto menee asiakkaillani käytäntöön saakka. Näen lähivalmennuksissa asiakkaiden ylittävän itsensä ja samalla he nauttivat tekemisestä. Pakonomaisuus muuttuu kiinnostukseksi ja innostukseksi. Tätä samaa tekemisen intoa tuon mukaan myös verkkovalmennuksiini.

Seuraava ryhmä alkaa 30.4.2018.

Saat lisäksi 14 vuorokauden 100% tyytyväisyystakuun. Sinulla ei siis ole lainkaan riskiä tässä sijoituksessa. Haluan myös kertoa, että 87% oli tyytyväisiä Laihdu ilman säästöliekkiä -kurssiin. Se on aika hyvin, eikö? 

Nyt maksat kurssista noin 12€ viikossa. Milloni olet tehnyt sijoituksen itseesi noin 1,7€ päivässä?

Maksat aina turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi tai luottokortilla. 🙂 Liikuntasetelit eivät käy maksutavaksi.

Seuraava ryhmä alkaa tammikuussa.

Saat lisäksi 14 vuorokauden 100% tyytyväisyystakuun. Sinulla ei siis ole lainkaan riskiä tässä sijoituksessa. Haluan myös kertoa, että 87% oli tyytyväisiä Laihdu ilman säästöliekkiä -kurssiin. Se on aika hyvin, eikö? 

Kun ostat kurssin early bird hintaan, maksat kurssista noin 10€ viikossa. Milloni olet tehnyt sijoituksen itseesi noin 1,5€ päivässä?

Maksat aina turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi, laskulla tai luottokortilla. (Liikuntasetelit eivät käy maksutavaksi.)

Saan paljon kysymyksiä kurssista ja tässä niistä yleisimmät.

Myydäänkö tässä valmennuksessa jotain ravintolisiä?

Valmennuksessa EI myydä ravintolisiä. Pysyvät tulokset eivät tule pillereitä popsimalla.

Oliko tällä kurssilla tyytyväisyystakuu?

KYLLÄ! Kurssilla on 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu.

Jos haluat lopettaa kurssin tämän ajan sisällä, laitat minulle sähköpostilla tilinumerosi ja nimesi ja palautan koko kurssin summan tilillesi.

Voiko kurssin ohjeita noudattaa jos olen erikoisruokavaliolla (maidottomalla/ gluteenittomalla/ kasvisruokavaliolla)?

Kurssilla annetaan selkeät ohjeet oman ruokavalion kokoamiseen. Annan ohjeita proteiini, hiilihydraatti ja rasvan määriin ruokavaliossa ja näin voit syödä juuri niitä ruoka-aineita joita haluat.

Minulla on syömishäiriötausta. Voinko osallistua kurssille?

En suosittele osallistumista tälle kurssille, jos sinulla on syömishäiriötausta. Suosittelen yksilövalmennusta.

Tuleeko kurssilla tiukkaa ruokavaliota?

Kurssilla käytämme makroperusteista ruokavaliota. Saat tähän tarkat ohjeet. Et saa varsinaista valmista ruokavaliota, vaan opettelet kokoamaan ruokavalion itse sinulle maistuvista ja sopivista ruoka-aineista.

Tuleeko kurssin aikana muita kuluja?

Valmennukseen ei tule mitään muita kuluja. Maksat kertamaksun ja tämän jälkeen muita maksuja ei tule. Et sitoudu jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Voinko treenata muuta kuin mitä ohjelmassa sanotaan? Onko pakko treenata salilla?

Parhaimmat tulokset saat, kun noudatat valmennuksen mukaisia treeniohjelmia. Toivon, että jokainen valmennukseen osallistuja sitoutuu parhaansa mukaan noudattamaan harjoittelujärjestystä. Ethän siis treenaa liikaa tai liian vähän.

Saanko kurssilla yksilöllisiä ohjeita?

Facebook -ryhmässä voit kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä ja vastaan niihin. Muistathan kuitenkin, että tämä on verkkovalmennus ja tämä asettaa rajoituksia vastauksille. Jos tarvitset yksilöllisempää apua, voit halutessasi ostaa minulta yksilövalmennusta tukemaan verkkovalmennusta.

Voinko osallistua kurssille jos minulla on jokin perussairaus (kilpirauhasongelmat, suolisto-ongelmat, reuma ym..)?

Suosittelen, että olet perusterve kurssille osallistuessasi. Jos sinulla on jokin perussairaus, otathan yhteyttä yksilövalmennuksen tiimoilta anu@rebellifters.fi.

Voinko osallistua kurssille vaikka en voi juuri nyt harrastaa liikuntaa?

Suosittelen osallistumista silloin kun liikunta on mahdollista. Näin saat parhaat tulokset etkä menetä laihduttamisen aikana arvokasta lihasmassaa.

Joko olet vakuuttunut, että tällä Laihdutuskoodin avulla nostat suorituskyvyn ja energiatason katosta läpi ja poltat tämän lisäksi 2-4 kiloa rasvaa?

Valmennus alkaa 30.4.2018.
Tule siis valmennukseen, joka muuttaa käsityksesi laihduttamisesta!

Etkö ole vielä vakuuttunut?

Jos tämä kaikki ei vielä vakuuttanut sinua tai sinulle jäi kaiken tämän jälkeen vielä lisäkysymyksiä lähetä minulle viesti viereisellä lomakkeella! Vastaan sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian!

Lähetä kysymyksesi tällä lomakkeella:

Toivottavasti näen juuri sinut valmennuksessa!

Terkuin
Anu, kanssamatkaajasi

Pin It on Pinterest

Share This