Tänä vuonna vietänkin oman juhannukseni Helsingissä. Eilen kävin treenaamassa salilla ja illalla pelattiin lautapelejä meillä kavereiden kanssa. Nukkumaan mentiin klo 01 ja tänään luvassa leffassa käyntiä. Mietinkin eilen Heikin kanssa, että alkoholilla on tätä nykyä yhä pienempi osuus meidän juhlapäivissä ja elämässä ylipäätään. Parhaat bileet alkaisivat mielestäni klo 14 ja päättyisivät viimeistään 00. Aamulla olisi virkeä olo ja jäljellä selväpäiset muistot. Alkoholi ottaa minulta enemmän kuin antaa. En kiellä itseltäni mitään tai kärsi millään tavalla kieltäytyessäni känneistä. En vain nykyään nauti humalasta millään tasolla.
En ole koskaan ollut mikään bilehile, mutta nykyisin saa tapahtua suoranainen ihme, että minut löytää baarista humalassa. Työni on parasta ikinä, enkä kaipaa pakoa todellisuudesta. Treenaan säännöllisesti 3-5 kertaa viikossa ja syön terveellisesti. En halua hukata näistä saamaani huikeaa energiaa juomalla viikonloppuna. Yksikin humalainen viikonloppu on nykyään minulle jo liikaa… Onko asia niin, että mitä enemmän nautin elämästä juuri sellaisena kuin se on, niin sitä vähemmän tarvitsen nautintoaineita paikkaamaan elämää? Työ, harrastus ja vapaa-aika ovat nivoutuneet elämässäni yhteen. Jään työpäivän jälkeen chillaamaan työpaikalle useiksi tunneiksi. (Käsi ylös, kuinka moni tekee saman. :D) Saatan treenata salillamme tai vain hengata taukohuoneessa jutellen ystävien (siis työkavereiden) kanssa. Kaikki on vain elämää. Nautin siitä, kunhan kaikki on tasapainossa.

Anu hengailee taukohuoneessa

Kun olen selvä, huomaan että saavutan flown helpommin kaikessa tekemisessä. Varsinkin viimeaikoina olen ollut täynnä ideoita ja innostusta. Jos joisin itseni humalaan yhtenä lauantaina, olisin kanveesissa viikon. Mikään ei tuntuisi miltään ja pää olisi homeessa… Olen huomannut senkin, että kun elämässä ei ole niin helppoa, niin saan myös eniten aikaan. Nyt esimerkiksi uuden yrityksen perustaminen on tuonut uudenlaista stressiä elämään, mutta tästä syystä olen ollut luovempi kuin pitkään aikaan. Stressiä en voi purkaa alkoholilla. Puran stressiä ideoimalla uutta ja käyttämällä aivokapasiteettia. Tämä kaikki on paljon parempaa, kuin humalahakuinen juominen. Mieluumin otan pari lasia viiniä ruoan kanssa tai seurassa ja olen seuraavana päivänä virkeä, oma itseni. Eipä minulla ole nykyisin kavereitakaan, jotka lähtisivät haluaisivat heilua viikonloppuna humalassa. Ennemmin vedetään treenit Centerillä, kuin kännit kuppilassa. 😀

Anu Optimal Performance Centerillä

Pin It on Pinterest

Share This