No niin nyt tässä joulun pyhiksi olisi teille vähän tekemistä. Uutiskirjeen lukijat saavat nyt kolme viikkoa ilmaista valmennusta venyttelyhaasteen muodossa. Haaste alkaa 22.12.2014, joten ilmoittaudu ennen sitä uutiskirjeen lukijaksi ja olet mukana!
Kolmen viikon ajan uutiskirjeen tilaajat saavat kaksi sähköpostia viikoittain, jotka sisältävät venyttelyohjeita, venyttelyliikkeitä ja tietoa erilaisista venyttelytekniikoista. Miksi tällainen haaste? Koska ihmiset ovat aivan yhtä notkeita kuin näkkileivät ja siitä seuraa monille paljon ongelmia. Toisaalta on myös kiva lesotella bileissä kaveriporukalle jos pystyy tulevaisuudessa vetämään esimerkiksi spagaatin. 😉

Ilmaiset venyttelyohjeet spagaati

Itselleni liikkuvuus on ollu aina se haastavin osa-alue. Venyttely on ollut mielestäni aina todella tylsää ja vastenmielistä. Perusliikkuvuus on kehittynyt saliharjoittelun kautta hyväksi ja esimerkiksi kyykyn ala-asennot eivät tuota minulle enää mitään tuskaa (kyykyn ala-asento on minulle lepoasento). Tykkään kuitenki akrobatiasta ja olen aloittanut telinevoimistelun tänä syksynä. Ilman kovaa liikkuvuutta, ei ole myöskään akrobatiaa. 😀 (Esimerkiksi kärrynpyörät ja käsilläseisonnat eivät tule onnistumaan, jos liikkuvuus on persietestä.) Siitä olen siis saanut todella kovan innon alkaa tekemään liikkuvuusharjoitteita kotona. Nyt kun tuloksia on alkanut silläkin saralla tulla, sitä on ollut mukava tehdä. Vielä ei kuitenkaan spagaati irtoa, vaikka sitä kohti kyllä kovaa vauhtia mennään. Se onkin yksi lapsuudessa asti olleista haaveistani! Voitaisiin siis ryhtyä tähän yhteiseen ilonpitoon ja lähteä porukalla matkaamaan kohti parempaa liikkuvuutta.

Anu Emilie Venyttelyhaaste

Uutiskirjeessä tulen jakamaan oppeja liikkuvuuden parantamiseen telinevoimistelusta, muilta valmentajilta sekä ylipäätänsä tietoa jota olen kerännyt vuosien aikana koulutuksissa jne.

—> TILAA UUTISKIRJE TÄSTÄ <—

Ps. Uutiskirjeestä pääsee myös pois, eli et ole sidoksissa minuun ikuisesti jos päätät nyt lähteä mukaan. Uutiskirjeitä lähetän silloin kun minulla on jotain asiaa ja jaan niissä ilmaisia vinkkejä hyvinvointiin, joten et ole turhan spämmäyksen uhri jatkossa. Jokaiseen kirjeeseen tulee jatkossakin tuhtia asiaa, joten mukana kannattaa muutenkin olla kuin nyt vain tämän haasteen ajan. 🙂

Pin It on Pinterest

Share This