No niin, nyt on ensimmäinen haaveilemani liikuntakokeilu korkattu täällä Helsingissä. Kävin siis eilen Urban Mandalan Yin Jooga tunnilla. Olen aiemmin käynyt siis ihan siinä yleisimmässä joogassa, jossa tehdään asanaharjoituksia ym. Siinä toki rentouduin jonkin verran, mutta olo sen jälkeen ei ollut ihan sitä mistä haaveilin. Nyt kokeiltuani minulle entuudestaan vierasta Yin joogaa olin aivan myyty. Tunnin aikana minulle tuli jo olo, että “tätä minä olen kaivannut kaikki nämä vuodet” ja tunnin jälkeen vain leijuin puoli metriä maan pinnan yläpuolella.
Tässä paikassa sielu lepää

Yin jooga on staattista ja venyttää sidekudoksia ja ligamentteja. Venytyksissä viivytään useita minuutteja. Hermosto rauhoittuu pitkäkestoisten venytysten ja rauhallisen liikehdinnän ansiosta. Plussana tietysti Urban Mandalan aivan mahtava ympäristö, jossa sielu lepää. Asiantunteva ohjaaja, jonka kosketukseen suorastaan sulaa ja kaunis hiljainen taustamusiikki. Tunti sopi loistavasti aloittelijalle, sillä asentoja käytiin ohjaamassa kädestä pitäen tarpeen vaatiessa ja apuvälineitä käytettiin asentojen tukemiseen ja helpottamiseen. Paikan päältä sai kaikki tarvittavat välineet (matot, bolsterit, blokit/joogatiilet), joten tällaisen aloittelijan on helppo mennä tunnille.

Voin kertoa, että menen varmasti myös uudestaan!

Meille tuli myös joku aika sitten odotettu kirjalähetys. Tässä on kaikki ihanat uutuudet ja täytyy varmaan pakata mukaan pari kappaletta tulevaa USA:n reissua varten.

No kyllä taas lukemista piisaa!

Enää kaksi viikkoa ja sitten lähdetään sinivalkoisin siivin kohti New Yorkia ja siitä kohti Rhode Islandia. PICP koulutus odottaa tietenkin ja sen jälkeen muutama lomapäivä New Yorkissa. Hyvä tuuri jos käy, niin kesällä vuorossa Biosignature level 2 koulutus Torontossa! Härskiä – level 2! Ette arvaa miten innoissani olen, jos reissu toteutuu. Nyt vain sormet ristiin. Mietin justiin taas tässä, että kyllä mulla on paras työ IKINÄ! <3

Seuraavaan postaukseen tiedossa välipalavinkkejä. Niitä on toivottu sen verran paljon asiakkaitteni toimesta. Mikäpä sen parempi tapa havainnollistaa kuin blogin kautta. 😉 Ja tietysti luvassa on myös painonnostoharjoittelun läpikäyntiä, jota olen Heikin opastuksessa nyt tehnyt.

Pin It on Pinterest

Share This