Nyt on jo hetken ehtinyt totuttautua uusiin maisemiin ja asuntoon ja voin kyllä sanoa, että nautin todella paljon! Kaikki on niin lähellä ja aktiviteettejä löytyy vaikka muille jakaa. Odotankin jo muutamia lajikokeiluita innolla, jotka ovat seuraavanlaisia:

-Joogaa Urban Mandalassa.
Tämä on ollut unelmani siitä asti, kun kuulin että Helsinkiin on tullut Urban Mandala. Tykkään paikoista jossa kokemus voi olla kokonaisvaltainen (ympäristö, ihmiset, liike, musiikki, tunnelma) ja Urban Mandala ainakin kuvien perusteella vaikuttaa siltä.

-Tankotanssia
En tiedä mitä tästä tulee. 😀 Todennäköisesti mustelmia ja ei ehkä mitään kovin kaunista katsottavaa, koska olen notkea kuin näkkileipä. Jostain se on kuitenkin aloitettava.

-Telinevoimistelua
Minä tykkäsin koulun telinevoimistelusta, mutta minua ärsytti suunnattomasti opettajien ammattitaidottomuus jo ala-asteella. Nyt olisi hyvä aika päästä jopa ammattilaisen opetukseen. Vuokatissa tuli kokeiltua hyvin lyhyesti ammattilaisen ohjauksessa ja se oli ERITTÄIN MIELEKÄSTÄ.

-Sirkusta
Olen pienestä asti halunnut sirkukseen! Akrobatia vain kiinnostaa ihan pirusti ja kaikenlaiset temput ylipäätään. Sirkus on minulle ollut aina mystinen paikka ja nyt olisi mahdollisuus päästä pienesti osaksi sitä. Eihän tällaista tilaisuutta siis voi olla käyttämättä. Tälle kurssille ajattelisin meneväni syksyllä, kun uusi kausi alkaa. Tämä kevät tulee olemaan opiskelujen osalta liian kiireinen ja yhdella kerralla ei kyllä tee mitään…

Kuntosalin löysinkin jo täältä. Tuntui ihan kuin olisi mennyt kotiinsa kun tuonne salille tepasteli. Kyseessä oli siis GB Gym. Paljon tilaa ja kaikki tarvittava ja vähän ylikin löytyy. Ilmapiiri on hyvä, sali on siisti ja musiikki ja ihmiset on laatua.

20140110_115247

20140110_115007

Kotonakin alkaa näyttää jo kodikkaalta. 🙂 Vielä keittiön tuolit ostoslistalle, niin se olisi sitten siinä.

 

Pin It on Pinterest

Share This