Tiimipäivä oli ja meni viime viikolla. Oli taas kyllä niin antoisaa settiä siellä, että ei mitään järkeä. 🙂 Kiva suunnitella yhteisiä asioita. Samalla sai tietysti nukkua hotellissa ja syödä aamupalan jossa oli KERMAVAAHTOA!
Viime viikonloppuna olin seuraamassa taas ratsastusseurani järjestämiä ratsastuskisoja. Kävin katsomassa vain ne isoimmat esteluokat. Yllättävää, että yleisö väheni vain loppua kohden (kun ratsastajien ikä nousi). Toivottavasti itsekin joku päivä hyppään 100cm esteitä. Haluaisin oppia tuollaisen taidon.

Tästä se kuitenkin taas lähtee sillä pari viikkoa sitten hyppäsin ensimmäiset esteet sitten vuoden 2001! Tunne oli kertakaikkisen mahtava, vaikka este olikin suorastaan minimaalinen. 😀 Odotan jo innolla seuraavaa kertaa kun pääsee taas hyppäämään. Viime lauantaina olin tietysti myös ratsastustunnilla. Mentiin ilman jalustimia ja yllätyin sillä muistan kuinka lapsena ja teininä oli se oli todella vaikeaa (etenkin harjoitusravi) ja nyt se oli helppoa! Ilmeisesti kroppa on vähän eri kuosissa kuin silloin. Hyvä niin.

Tässä Viola jolla hyppäsin esteitä. Aivan ihana heppanen. <3

Toki on tullut muutenkin treenattua kuin vain hevosen selässä. Salitreenit kulkee omalla painollaan. Joogassa tosin oli taukoa, koska syyslomalla sitä ei järjestetty. Tällä viikolla kuitenkin pääsee taas joogaamaankin.

Pin It on Pinterest

Share This