Onneksi matkassamme oli Tytti valmentaja, joka on jo kokenut Amerikan matkailija. Tästä johtuen saimme sitten opastusta missä liikkeissä kannattaa käydä ostoksilla. Yhdessä ostoskeskuksessa oli oikeastaan kaikki mitä tarvitsimme. Löysin mm. Aeropostalen jossa oli tosi siistejä vaatteita niin halvalla, että olisin voinut ostaa koko kaupan tyhjäksi ja olisi jäänyt kannatuksen puolelle (no totta kai laatu oli H&M tyyppistä). Sieltä tarttuikin kasa paitoja ja toppeja matkaan. Ostin myös turistipaidan Harvardista. Tosin Bostonissa yleensäkin turistipaidat oli mielettömän hyvännäköisiä! Vähän harmittaa kun en ostanut siellä ostoskeskusreissulla yhdestä kojusta myös sellaista Boston paitaa. Paitaostoksia tuli myös tehtyä Poliquinilta.
Eikä tässä vielä kaikki!

Ostin myös kuvassa näkyvän Guessin laukun. NAM!

Whole Foodsista sekä Vitamin Shoppesta tuli kotiinviemisiä. Ostettiin jotain ihan perus vitamiineja kuten magnesiumia ja C:tä sekä riisiproteiinia. Tämän lisäksi tuli hankittua fluoritonta hammastahnaa, luomushamppoota ja hoitoainetta sekä Klean Kanteen termari. Poliquinin konferenssista saatiin myös säilytysrasioita ja Blender Bottlen sheikkereitä.

Sitten niihin parhaimpiin tuliaisiin eli KIRJOIHIN! <3 Konferenssista ostettiin useita Poliquinin kirjoja. Ostoskeskusreissulta löysin myös kirjakaupan ja sieltä tarttui mukaan mm. tuo Kaisan kirjan kopio “The Hormone Diet” 😀 Kaisa sanoikin, että oli löytänyt tuon kirjan omaansa kirjoittaessa. Tosin kirjan anti on kyllä täysin erilainen ja kuivakka. Hanski suositteli minulle tuota “Good Calories, Bad Calories” -kirjaa, joten ostin sitten senkin ja samalta kirjoittajalta vähän miedommankin opuksen.

Kun tulimme kotiin, niin meille oli tullut myös Amazonin paketti, jossa oli tietysti lisää kirjoja. No nyt on sitten luettavaa oikein urakalla!

Tuli vähän hommia. Hups!

Oli lievästi sanottuna työ saada kaikki tuliaiset kassiin (Heikilläkinhän oli tietysti omansa). Laukku oli niin ääriään myöten täynnä. Samoin käsimatkatavarat. Ensi kerralla osaa kyllä varautua vähän tyhjemmillä kasseilla…

Aamupalapaikassa oli niin hyvät munakkaat, että olisin voinut tuoda niitä tuliaiseksi!

Ja taas muna suussa! Eiku...

 

Pin It on Pinterest

Share This