Olen nyt kahden viikon ajan meditoinut joka päivä 15min. Chopra Center järjestää taas ilmaisen kuukauden kestävän meditaatiohaasteen, johon myös itsekin liityin jo ties monennenko kerran. Aiempina kertoina en ole päässyt kovinkaan pitkälle, vaan haaste on katkennut jo heti alkumetreillä milloin mihinkin selitykseen. Nyt päätin, että ei enää selityksiä. Jokaisella joka haluaa huolehtia itsestään paremmin, pitäisi löytyä päivästä se 15min rentoutumiseen. Olen kokenut, että haasteesta on ollut paljon hyötyä. Etenkin kun mulla oli kovempi treenijakso, niin silloin tarvitsin kyllä lepoakin enemmän.
Meditaatiota tehdessä olen jonkinlaisessa valveunessa tai jotain. Raajat tuntuvat puutuneilta ja olo raukealta ja kevyeltä. Välillä mieleen tulee vaikka mitä ajatuksia, mutta sitten saan taas keskityttyä päivän mantraan. Meditaation jälkeen olo on ihanan levännyt. Viikonloppuna en tehnyt meditaatiota tiimipäivän takia. Tästä syystä aloitan taas tänään siitä mihin jäin (unohdin tehdä maanantain harjoituksen). Toivottavasti nämä rentoutusharjoitukset jää elämään jollain tasolla.

Vastapainoa meditaatiolle on sitten tuonut kovat salitreenit. Tosin ehkä jopa liiankin kovat. Nyt nimittäin tuntui monta päivää, että olen ihan uupunut. Pistin siis treenit poikki ja aloitin kevyen viikon jo etukäteen. Kyseessä oli Heikin tekemät uudet Muscle Madness ohjelmat joita kokeilin. Nyt sitten taas kevennän treenejä niin että kroppakin ja tämä kilpirauhanen kestää ne. Peilistä näyttäisi jopa jotain positiivista pientä tapahtuneen lihasten kasvun saralla. Pitää nyt ottaa Biosignature mittaus viikon päästä ja katsoa mitä se näyttää.

Rakkaat tiimiläiset. :)

Torstaina mentiin Kaisan ja Jonin luo yöksi sillä perjantaina meillä oli tiimipäivä Tampereella ja oli aivan ihana nähdä taas kaikkia tiimiläisiä. 🙂 Aiheena oli lähinnä syksyn valmennukset ja kuulumisten vaihtaminen. Hyvää ruokaa tuli syötyä. Lauantaina sitten todella kevyt ja lyhyt kuntosalitreeni (tuolloin huomasin, että mulla on tosi uuvelo olo) jonka jälkeen käytiin syömässä Kaisan, Jonin, Minnan ja Kimmon kanssa sushia ja päädyttiin lopulta Jaakko Halmetojan Smoothie Studioon privaattitarjoilulle. Onkin pitänyt käydä siellä monta kertaa Tampereella ollessa, mutta ei ole saanut aikaiseksi. Oli hyvät suolistosmoothiet!

Tampereen Smoothie Studiolla

Tänään sitten illasta parin päivän tauon jälkeen käyn tekemässä salilla lyhyen satujumpan, eli kevyttä ja kroppaa avaavaa treeniä. Eiköhän se sitten siitä. 🙂

Pin It on Pinterest

Share This