Vihdoin ehdin istahtaa alas ja saan myös koneenkin käyttöön välillä. On ollut vähän hankaluuksia pelata vain yhden tietokoneen kanssa tässä taloudessa, kun molemmat tarvitsevat sitä työssä ja vapaa-ajalla vähän väliä. Oma koneeni meni rikki ajat sitten ja nyt viimein saan siitä rahat takaisin, koska vastaavaa konetta ei myyjällä ollut tarjota tilalle. Välillä sitten minä tai Heikki ollaan tehty työhommia vielä yhdeksän aikaan illasta. Näin ollen blogikin on jäänyt taustalle odottelemaan aikaa parempaa.
Onhan tässä tapahtunut vaikka mitä tässä välissä! Tänään tein vihdoin ja viimein Poliquin International Certification Program 2:n viimeisen kirjallisen kokeen läpi ja nyt olo on helpottunut. Opiskeltavaa silti riittää ennen lähijaksoa joka käydään vielä tämän vuoden puolella joko lokakuussa Briteissä tai joulukuussa USA:ssa. Saa nähdä mille kurssille päädyn, mutta odotan sitä kyllä INNOLLA ja pelolla! Kurssilla pitää vielä tehdä tietojeni mukaan ainakin annetulle asiakascaselle treeniohjelma. Teen sekä tason 1 ja 2 yhtäaikaa, niin ei tarvitse montaa kertaa ravata ulkomailla, kun kallistahan se on. Tähän asti olen ollut kyllä todella tyytyväinen kurssimateriaaleihin! Vaikkakin erityisesti teoriakoe oli haastava, koska kun tein tason 1 teoriakoetta niin siellä oli muutama kysymys jo tuosta 2 tasosta… 😀 Ei ihme, että osaan kysymyksistä ei ollut mitään hajua! Paljon on tietysti myös tuttua asiaa, koska on lukenut Poliquinin kirjoja jo aiemmin ja Heikki selittää vähän päästä treenijuttuja ruokapöydässä. Joka tapauksessa PICP kurssi on huomattavasti parempi, antoisampi, järkevämpi, tietorikkaampi, laadukkaampi jne. kuin suomessa käymäni Personal trainer koulutus tai kuntosaliohjaajan koulutus… Jos olisin tiennyt niin olisin alunperin laittanut kaikki rahani PICP koulutukseen, mutta tietysti englannin kielen taitoni on myös paljon parempi kuin aiemmin ja sekin on nyt mahdollistanut tällaisen kurssin käymisen ulkomailla.

Poliquin international certification program kirjallinen läpi

Syksy tuleekin olemaan yhtä koulutusta koulutuksen perään ulkomailla ja Suomessa. Olemme koko Optimal Performancen tiimin kanssa Bostonissa syyskuussa Poliquinin koulutuksessa ja uusimassa Biosignature. Sieltä kun tullaan Suomeen niin minä ja Heikki jäädäänkin Helsinkiin, koska seuraavana viikonloppuna olisi siellä seuraava koulutus. Lokakuussa olisi mahdollisesti sitten PICP lähijakso Briteissä jos sinne menen. Mutta kyllähän reissaaminen ja kouluttautuminen on mukavaa ja näitä reissuja kyllä jo odottaa. 🙂

Treenit ovat kulkeneet hyvin ja jonkin ajan päästä otan varmaan LE -treeniohjelmien sijaan Heikin tekemät ohjelmat käyttöön. Nuo LE -treeniohjelmat vähän alkaa tympiä, kun niissä ei ole viime aikoina ollut oikein mitään tolkkua. Liikkeet ovat hullussa järjestyksessä ja ajoittain liikevalinnat ovat erittäin kummallisia. Tulosta näyttää kuitenkin porukalle tulevan ja JB on kyllä yksi inspiraation lähde, eli sikäli homma kyllä pelaa. Ravintojutuista olen pitkälti samoilla linjoilla ja omalla kohdalla sieltä tulleet neuvot ovat olleet kultaakin kalliimpia ja kaikki artikkelit mitä valmennuksessa on tullut on todella mielenkiintoisia. Ei siis pelkästään valittamista ja tästä huolimatta on hyvä tehdä joskus toisenlaisiakin muiden tekemiä ohjelmia, kuin aina niitä omia tai Heikin tekemiä. 😀

Treenin jälkeen

Tässä näette mitä salilla oikeasti teen :D

Käytiin viime perjantaina Heikin kanssa Kajaanissa valmentamassa ja samalla nähtiin myös Kaisaa ja Jonia, kun he olivat lomailemassa Kajaanin mökillä. Mentiin yhdessä kesäteatteriin ja siitä vielä mökille syömään. Oli kiva ilta ja kotiin selvittiin vasta kahden aikaan yöllä väsyneinä! Muutama päivä sitten tuli myös taas vaihteeksi avattua Tulisieluista saatu muistikirja, johon on kirjoitettu paljon ideoita yritystä varten. Nyt tuli taas inspiraatio jatkaa yksin tätä luomistyötä. Siispä kaivoin rakkaan kirjasen esille ja aloin hommiin. Kyllä sieltä mielen sopukoista jotain sai sinne soperrettua. Näitä ideoita voi toivottavasti vielä jalostaa pidemmälle.

Yritysideointia

Pin It on Pinterest

Share This