Hyvinvointiluennot työpaikalle

Kun haluat työpaikallesi rock-henkisen työhyvinvointiluennon joka kysyy, herättelee ja inspiroi, kysy lisää anu@rebellifters.fi tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voimme räätälöidä yhdessä yrityksellesi juuri teidän näköisen luennon, valmennuksen tai verkkovalmennuksen. Alta löydät myös valmiin luentopaketin.

Tehoa työhön toimivasta aineenvaihdunnasta -luento

Toimiva aineenvaihdunta on kokonaisvaltaisen terveyden edellytys. Se vaikuttaa kehonkoostumukseen, vireystilaan ja immuunipuolustukseen, sekä esimerkiksi liikkumishaluun, motivaatioon ja syömisen kontrolliin. Tällä luennolla et kuule pelkkää ”liiku enemmän ja syö vähemmän” -mantraa, sillä se ei ole ratkaisu hyvinvoinnin ongelmiin. Opitte ymmärtämään miksi mieli ohjaa meitä tekemään valintoja joita teemme. Luennolla kuulet miten työntekijäsi voivat vaikuttaa omaan aineenvaihduntaansa ja miten terveellisten elämäntapojen kivijalka rakennetaan vankalle pohjalle. Herätän ajattelemaan ja toimimaan tehtävien avulla. Luento ei jää siis pelkäksi yksinpuheluksi.

Kesto: 2 tuntia
Hinta pääkaupunkiseudulle: 900e (+alv)
Hinta muualle Suomeen: 1400e (+alv)

Pääkaupunkiseudun kilpirauhasydistyksen palautetta luennosta

Palaute sai keskiarvon 4,2 asteikolla 1-5, josta 5 todella hyödyllinen ja 1 ei lainkaan hyödyllinen. Oli kiva kun pääsit meille luennoimaan!

Antoisa, mielenkiintoinen ja hyvin esitelty. Helppo seurata. Selkeä ja paljon rikasta sisältöä.

-Luennon kuulija

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella:

Pin It on Pinterest

Share This